Projekt vegetarbladet

sort-hvid

Jeg er på udkig efter en eller flere personer, som er interesseret i at være med til at administrere og vedligeholde vegetarbladet.dk, så det bliver mere realistisk at gennemføre planlagte udvidelser i 2017.

Ideen med vegetarbladet.dk var oprindelig og er stadig at gøre vegetarbladet til et “rigtigt” online blad, som det var tilfældet med det første nummer for år tilbage:

Planen er et online blad, der udkommer hver måned a la dem, du fx finder på issuu.com, sammen med et ugentlig nyhedsbrev via e-mail og regelmæssige opdateringer på Facebook.

Vegetarbladet skal være med til at inspirere flere til at vælge en plantebaseret kost ved blandt andet:

  • at bringe nyheder med relation til en plantebaseret kost — inkl. at bringe resume af og links til relevante videnskabelige studier om forskellige former for vegetarkost
  • at opbygge et stort arkiv med opskrifter og madtips (og linke til andre hjemmesider, artikler og bøger, der indeholder opskrifter)
  • at bringe artikler fra andre vegetarer og relevante fagfolk om vegetarmad
  • at bringe masser af links, råd og tips, som gør det lettere at vælge og fortsætte med en kost uden eller næsten uden animalske fødevarer
  • at forbedre vegetarbladet, så det bliver endnu lettere for alle at få den nødvendige viden og opbakning til at vælge og fastholde en sund og dækkende plantebaseret kost.

Der er brug for en eller flere ildsjæle, som ønsker at deltage, men jeg er især på udkig efter et geni med overskud og overblik til at koordinere og administrere det hele.

Hvis du evt. er interesseret i at deltage i projektet (måske sammen med en eller flere andre, du kender), er du velkommen til at kontakte mig med dine ideer, forslag og/eller spørgsmål.